VvE en beheer

Opleveringskeuring voor de gemeenschappelijk ruimte

Koopt u een appartement? Wij kunnen met onze deskundigen meelopen met u of met uw nieuwe Vereniging van Eigenaren (VVE) om de gemeenschappelijke ruimtes (zoals trappenhuis, bergingen, liften, garages enz.) van uw appartementencomplex te controleren op opleveringsgebreken.

Als wij u met dit proces begeleiden, staan u en uw VVE (juridisch) sterker, in geval van onenigheid met de aannemer.

Ook als er na verloop van tijd onderhoud wordt gepleegd aan deze ruimtes, kunnen wij uw Vereniging van Eigenaren daarvan begeleiden en beheren.

VVE-beheer en (meerjaren) onderhoudsplan

Het opstellen van onderhoudsplannen en tijdsplanningen, meerjaren onderhoudsplan (MJOP) alsmede het adviseren bij het verkrijgen van de beste aannemer/ uitvoerder tegen de beste prijs, behoort  tot onze werkzaamheden. Samen amen met uw VVE-bestuur kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Vraag hiervoor gerust een prijsopgave aan.

  • Het opstellen van een beheersplan (meestal 10-jarenplan).
  • Onderzoek naar de huidige technische staat.
  • Financieel inzicht in de te verwachten kosten op korte- en lange termijn.
  • Schatting van de kosten over 5 tot 10 jaar, op basis hiervan kan een gemiddelde reservering worden aangegeven.
  • Overzichtelijk wordt aangegeven wanneer welk onderhoud moet worden uitgevoerd. Van jaar tot jaar weet u waar u aan toe bent.
  • Mogelijkheid om een omschreven technische rapport voor uw VVE op te stellen van het te plegen onderhoud, de aannemer kan daardoor beter worden aangestuurd.

Geen verrassingen achteraf, we geven duidelijke prijzen en offertes. U hoeft bij Oplevering.info ook géén abonnement te nemen of lid te worden, zoals bijvoorbeeld bij Vereniging Eigen Huis.